مطالب و اخبار روز ايران مطالب و اخبار روز ايران .

مطالب و اخبار روز ايران

گوشي موتورولا Moto G Stylus 5G 2024؛ ميان‌رده‌اي با قلم بهبوديافته‌تر!

 

گوشي موتورولا Moto G Stylus 5G 2024؛ ميان‌رده‌اي با قلم بهبوديافته‌تر!

گوشي Moto G Stylus 5G 2024 با قلم بهبوديافته در آمريكاي شمالي عرضه شد

گوشي‌هاي هوشمند ميان‌رده موتورولا با قلم استايلوس از تاريخ 9 مي 2024، شامل عضو جديدي شده‌اند. اين گوشي موتورولا Moto G Stylus 5G 2024 نام داشته و مشخصات آن پيش از عرضه رسمي لو رفته است. اين گوشي در حال حاضر براي آمريكاي شمالي در دسترس قرار گرفته است. اين گوشي به يك قلم بهبوديافته مجهز شده است كه از طراحي جديدي برخوردار است. در اين طراحي جديد، منطقه تماس قلم با نمايشگر گوشي بزرگ‌تر شده است تا استفاده از آن سريع و راحت‌تر از قبل باشد. همچنين نرم‌افزار آن بهبود يافته است تا عملكرد كلي آن نرم و روان‌تر شود. علاوه‌برآن، تأخير اين قلم نيز كاهش يافته است تا يادداشت‌برداري با آن ساده‌تر شده و حس و حالي شبيه به استفاده از مداد و كاغذ واقعي داشته باشد. در اين گوشي موبايل، يك رابط كاربري جديد براي دسترسي به ويژگي‌هاي مرتبط با قلم در نظر گرفته شده است.

قلم گوشي موتورولا موتور جي استايلوس 2024، از تشخيص نويسه نوري (OCR) پشتيباني مي‌كند؛ بنابراين مي‌توانيد به كمك آن يك متن را از يك سند نوشته شده يا چاپ شده، استخراج كرده و آن را با Moto Note، به حالت ديجيتالي درآوريد تا بتوانيد متن را هر زمان كه دوست داشتيد، ويرايش كرده و مجدداً از آن استفاده كنيد. گوشي موتورولا Moto G Stylus 5G 2024 به يك نمايشگر 6.7 اينچي از نوع p-OLED مجهز شده است كه كيفيت خوبي داشته و رزولوشني برابر با 2400 در 1800 پيكسل ارائه مي‌دهد. نرخ نوسازي اين صفحه‌نمايش نيز برابر با 120 هرتز گزارش شده است كه نويدبخش سرعت بالاي اسكرول در صفحات مجازي و رابط كاربري است. روشنايي نمايشگر اين گوشي موتورولا در حداكثر حالت خود به 1200 نيت مي‌رسد؛ كه رقم بالايي بوده و اين امكان را فراهم مي‌كند كه كاربران در موقعيت‌هاي محيطي مختلف همچون زير نور خورشيد هم از اين گوشي موبايل استفاده كرده و مشكلي در تشخيص محتويات تداخل آن نداشته باشند.

گوشي Moto G Stylus 5G 2024 در ابعادي برابر با 162.56 در 74.752 در 8.295 ميلي‌متر طراحي شده و وزن كلي آن نيز به 190 گرم رسيده است. اين گوشي در دو رنگ Caramel Latte و Scarlet Wave (مشابه كرمي و قرمز) در دسترس قرار گرفته است. قدرت كلي اين گوشي از طريق تراشه كوالكام اسنپدراگون 6 نسل تأمين شده و در بخش نرم‌افزار نيز، به شكل پيش‌فرض شاهد اندرويد 14 هستيم. در بخش حافظه ذخيره‌سازي، يك گزينه 256 گيگابايت در كنار رم 8 گيگابايت وجود دارد كه حافظه آن از نوع قابل ارتقا در نظر گرفته شده است.

گوشي موتو جي استايلوس فايوجي 2024، داراي دوربين اصلي 50 مگاپيكسلي مجهز به لرزش‌گير اپتيكال با گشودگي ديافراگم f/1.8 بوده و همچنين لنز اولترا وايد آن 13 مگاپيكسلي در نظر گرفته شده است كه گشودگي ديافراگمي برابر با f/2.2 دارد. لنز فوق‌عريض اين گوشي، زاويه پوششي برابر با 120 درجه داشته و مي‌تواند براي ثبت تصاويري با گسترده وسيع‌تر (همچون ثبت عكس از مناظر يا عكاسي دسته‌جمعي) كاربردي باشد. لنز دوربين سلفي نيز 32 مگاپيكسلي بوده و گشودگي ديافراگمي برابر با f/2.4 دارد. همچنين اين گوشي موبايل از دو بلندگوي استريو بهره برده است كه از قابليت دالبي اتموس پشتيباني مي‌كنند. جك 3.5 ميلي‌متري هدفون نيز در اين گوشي وجود داشته و مي‌توان از اين طريق از انواع هندزفري‌هاي سيمي، به‌راحتي استفاده كرد. منبع تأمين انرژي اين گوشي نيز يك باتري 5000 ميلي‌آمپر ساعتي است كه از شارژ سيمي 30 وات و شارژ بي‌سيم 15 واتي پشتيباني مي‌كند. قيمت گوشي، چيزي در حدود 399.99 دلار بوده و به‌زودي در ساير كشورها هم عرضه خواهد شد.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ساعت: ۰۱:۴۵:۴۵ توسط:رضا موضوع: نظرات (0)

تمام چيزهايي كه در مورد Galaxy Z Fold 6 مي‌دانيم

تمام چيزهايي كه در مورد Galaxy Z Fold 6 مي‌دانيم

آخرين اخبار، شايعات و هر آنچه كه تا كنون در مورد گوشي Galaxy Z Fold 6 مي‌دانيم

همان‌طور كه مي‌دانيد، پرچم‌دار تاشو سامسونگ در حال حاضر در دست ساخت بوده و احتمال مي‌رود در سال جاري ميلادي يعني 2024، شاهد رونمايي آن باشيم. از سال قبل، اين كمپاني معروف، به اندازه كافي بر روي گوشي‌هاي تاشو خود تسلط داشته و آن‌ها را با قابليت‌هاي بسيار خوبي عرضه كرده است. به‌طوري‌كه گوشي گلكسي زد فولد 5، با وجود شباهت‌هاي بسيار نسبت به نسل قبلي خود، توانست امتياز بالايي را در بررسي‌هاي رسمي كسب كند. به همين دليل انتظار مي‌رود گوشي موبايل بعدي از اين نسل يعني Galaxy Z Fold 6 نيز گوشي ارزشمندي بوده و بازار پر فروشي را به خود اختصاص دهد. اميدواريم كه اين گوشي با تغييرات جالبي همراه شود.

مجله خبري موبايل همراه گنجينه، در نيمه دوم اين مقاله، فهرستي از آنچه كه از گوشي Galaxy Z Fold 6 انتظار مي‌رود را آورده است. همچنين در بخش ابتدايي اين مقاله، تمام اطلاعات و شايعات درز كرده در مورد اين گوشي موبايل را بررسي خواهيم كرد كه تا به كنون به دستمان رسيده‌اند. اين اطلاعات شامل قيمت احتمالي، زمان عرضه، برخي از مشخصات و ويژگي‌هاي گوشي موبايل سامسونگ Galaxy Z Fold 6 خواهد بود.

تاريخ عرضه و قيمت گوشي Galaxy Z Fold 6

يك شايعه در مورد تاريخ عرضه گوشي سامسونگ گلكسي زد فولد 6، حاكي از آن است كه اين گوشي موبايل سامسونگ در ماه جولاي عرضه مي‌شود. همچنين افشاي ديگري، اين موضوع را تأييد كرده و بيان كرده است كه انتظار مي‌رود اين گوشي در اواخر جولاي عرضه شود. اين شايعه، منطقي به نظر مي‌رسد؛ چرا كه سامسونگ گوشي‌هاي تاشو خود را سالانه عرضه كرده و آخرين نسل گوشي‌هاي تاشو نيز در ماه جولاي رونمايي شده است. از زماني كه اين خبر درز كرده است كه سامسونگ، گلكسي آنپكد بعدي خود را در تاريخ 10 جولاي برگزار خواهد كرد، انتظار ما هم براي معرفي گوشي Galaxy Z Fold 6 در اين مراسم، قوت پيدا كرده است. با در نظر گرفتن اين موارد، ممكن است اين گوشي در ماه جولاي (اوايل يا اواخر آن) عرضه شود. از آنجايي كه نسل‌هاي قبلي گوشي‌هاي تاشو سامسونگ در ماه آگوست سال‌هاي قبل به فروش رفته‌اند، ممكن است گوشي Galaxy Z Fold 6 نيز تا ماه اوت در دسترس همگان قرار نگيرد. در هر صورت احتمال مي‌رود اين گوشي تا قبل از پايان ماه اوت به فروش برسد.

چندي پيش، باتري‌هاي گوشي Galaxy Z Fold 6 در پايگاه داده استانداردهاي هند (BIS) مشاهده شده است. اين يك پايگاه داده رسمي است؛ بنابراين حضور گوشي گلكسي زد فولد 6 در آن، به اين معني است كه اين گوشي در حال ساخت بوده و احتمال عرضه آن چندان دور از دسترس نيست. در حال حاضر، قيمت گوشي مشخص نشده است؛ اما سال گذشته، قيمت گوشي گلكسي زد فولد 5، از 1799.99 دلار / 1749 پوند / 2599 دلار استراليا شروع مي‌شد؛ بنابراين گوشي Galaxy Z Fold 6 نيز حداقل قيمتي برابر با اين ارقام خواهد داشت. يك شايعه ديگر حاكي از آن است كه ممكن است اين گوشي تاشو جديد سامسونگ، نسبت به نسل قبلي خود ارزان‌تر باشد؛ چرا كه سامسونگ در حال بررسي استفاده از روش ارزان‌تري براي ايجاد حاشيه‌هاي روي صفحه‌نمايش تاشو خود است. همچنين برخي از اخبار حاكي از آن‌اند كه احتمال مي‌رود يك مدل ارزان‌تر از اين گوشي با نام Samsung Galaxy Z Fold 6 FE وجود خواهد داشت. ظاهراً اين گوشي در حال حاضر داراي شماره مدل هم بوده است.

طراحي ظاهري و صفحه‌نمايش گوشي Galaxy Z Fold 6

انتظار ما بر اين است كه اين گوشي در بخش ظاهري و همچنين نمايشگر خود، با تغييراتي همراه باشد؛ اما به‌احتمال زياد اين تغييرات خيلي چشمگير نخواهند بود. سامسونگ پيش‌ازاين هم بيان كرده است كه در طراحي گوشي‌هاي تاشو خود به نقطه امني رسيده و در گوشي‌هاي تاشو نسل بعدي خود هم به اين سبك طراحي پايبند خواهد بود. در مقابل، برخي از نوآوران هم از تغييرات بزرگ‌تري همچون نسبت ابعاد جديد براي صفحه‌نمايش و نمايشگر بزرگ‌تر خبر داده‌اند؛ اما پس از آنكه OnLeaks (يك افشاكننده با سابقه عالي)، رندرهاي Galaxy Z Fold 6 را فاش كرده است، متوجه شده‌ايم كه اين گوشي موبايل به لحاظ طراحي، مشابه گلكسي زد فولد 5 به نظر مي‌رسد. درهرصورت اين گوشي ضمن بروز برخي تغييرات هم همچنان شبيه به نسل پيشين خود خواهد بود. گفته مي‌شود گوشي Galaxy Z Fold 6، در صورت باز شدن، ابعادي برابر با 153.5 در 132.5 در 6.1 ميلي‌متر خواهد داشت كه نسبت به Z Fold 5 كوتاه‌تر و عريض‌تر است.

بروز اين تغيير در ابعاد گوشي زد فولد جديد، ممكن است منجر به تغيير در نسبت تصوير شود؛ اما OnLeaks ادعا مي‌كند كه صفحه‌نمايش اين گوشي در حالت بسته، اندازه‌اي برابر با 6.2 اينچ خواهد داشت. همچنين گفته شده است كه ضخامت اين گوشي نيز همانند نسل قبلي آن بوده و بهتر است كه امسال روي باريك‌تر شدن اين گوشي، حساب باز نكنيد. اين منبع خبري ادعا مي‌كند كه نمايشگر اين گوشي در حالت باز بودن، اندازه‌اي برابر با 7.6 اينچ داشته و همچنين نرخ نوسازي آن 120 هرتزي است. اين نمايشگر حداكثر روشنايي برابر با 2600 نيت داشت و به‌اين‌ترتيب امكان استفاده از آن در هر موقعيت محيطي وجود دارد.

انتظار مي‌رود نمايشگر اين گوشي، به يك لايه محافظ مقاوم‌تر مجهز شده و دوام بيشتري در برابر خط‌وخش پذيري داشته باشد. برخي از گزارش‌ها مدعي‌اند كه صفحه‌نمايش اين گوشي همانند گوشي Galaxy S24 Ultra، به يك لايه Corning Gorilla Armor مجهز خواهد بود. در برخي از گزارش‌ها خبري شنيده‌ايم كه صفحه‌نمايش اين گوشي ممكن است پوششي با خاصيت ضد انعكاس و بازتاب نور داشته باشد. فراتر از همه اين‌ها، خود سامسونگ گفته است كه در حال كار روي اين موضوع است كه از لايه‌اي ضد گردوغبار روي گوشي‌هاي تاشو خود استفاده كند؛ بنابراين ممكن است در گوشي گلكسي زد فولد 6، شاهد اين فناوري باشيم.

رنگ‌بندي گوشي سامسونگ مدل گلكسي زد فولد 6

طبق گفتهٔ راس يانگ، گوشي Galaxy Z Fold 6 در رنگ‌بندي متنوعي همچون آبي، نقره‌اي، صورتي روشن، مشكي و سفيد در دسترس قرار مي‌گيرد. احتمال مي‌رود رنگ‌هاي سفيد و مشكي اين گوشي، به‌صورت انحصاري توليد شوند. اگر به خاطر داشته باشيد نسل پيشين اين گوشي يعني Galaxy Z Fold 5 نيز در رنگ‌هاي مشكي، كرم، خاكستري، آبي و آبي يخي عرضه شد كه رنگ‌هاي خاكستري و آبي  به طور انحصاري در فروشگاه سامسونگ در دسترس هستند.

دوربين‌ها و باتري گوشي Galaxy Z Fold 6

تمامي شايعاتي كه تا كنون در مورد اين گوشي منتشر شده‌اند، روي اين موضوع اتفاق‌نظر دارند كه گوشي گلكسي زد فولد 6، از پكيج دوربين‌هاي مشابه با نسل قبلي خود بهره مي‌برد. در راستاي همين خبر، تا كنون از چندين منبع خبري شنيده‌ايم كه مدعي‌اند دوربين‌هاي عقب، جلو و زير نمايشگر گوشي Z Fold 6 همگي مانند Z Fold 5  خواهد بود. گوشي سامسونگ گلكسي زد فولد 5، داراي دوربين اصلي 50 مگاپيكسلي، لنز تله فوتو 10 مگاپيكسلي با زوم اپتيكال 3 برابري، دوربين فوق عريض 12 مگاپيكسلي و همچنين دوربين 10 مگاپيكسلي روي صفحه‌نمايش و دوربين زير نمايشگر 4 مگاپيكسلي در حالت تاشو است. يك منبع خبري ديگر نيز ادعا كرده است كه سامسونگ در نظر دارد از همان دوربيني براي گلكسي زد فولد 6 استفاده كند كه براي گوشي Galaxy S24 Ultra استفاده كرده بود؛ اما با‌اين‌حال فعلاً معلوم نيست كه منظور اين منبع خبري كدام يك از لنزهاي دوربين گلكسي S24 اولترا بوده است؛ اما احتمال مي‌رود اين صحبت‌ها در مورد سنسور 200 مگاپيكسلي باشد.

در برخي از درزهاي خبري ديگر نيز شنيده‌ايم كه گوشي Samsung Galaxy Z Fold 6 مي‌تواند دوربين زير نمايشگر بهبوديافته‌اي داشته باشد. احتمال مي‌رود اين گوشي موبايل سامسونگ يك باتري با ظرفيت 4600 ميلي‌آمپر ساعت داشته و از آن تأمين انرژي كند. اگر اين شايعه درست از آب دربيايد، به اين معني خواهد بود كه ظرفيت باتري آن در حدود 200 ميلي‌آمپر ساعت افزايش پيدا كرده است. يك منبع خبري ديگر نيز مدعي است كه اين گوشي از همان باتري سال گذشته با ظرفيت 4400 ميلي‌آمپر ساعت بهره برده و سرعت شارژ آن نيز 25 وات خواهد بود؛ اين شايعه محتمل‌تر به نظر مي‌رسد.

مشخصات و ويژگي‌هاي گوشي گلكسي زد فولد 6

تا به اينجاي كار، منابع خبري متعدد اعلام كرده‌اند كه گوشي Samsung Galaxy Z Fold 6، به تراشه Snapdragon 8 Gen 3  مجهز خواهد بود. اين امر محتمل به نظر مي‌رسد؛ چرا كه چيپست اسنپ‌دراگون 8 نسل 3 نيز توسط سري گلكسي اس 24 استفاده شده و همچنين گوشي گلكسي زد فولد از تراشه اسنپ‌دراگون 8 نسل 2 بهره برده بود؛ بنابراين درصد بالايي احتمال دارد كه اين چيپست جايگزين آن شود. اين تراشه قدرت بالايي داشته و توان پردازشي بسيار خوبي به گوشي مي‌دهد. اين گوشي به‌احتمال زياد، حداقل رمي برابر با 12 گيگابايت خواهد داشت؛ چرا كه گلكسي زد فولد 5 هم با رم 12 گيگابايتي عرضه شده بود. يك نشت خبري نيز از وجود رم 16 گيگابايتي در كنار حافظه داخلي 1 ترابايتي، اطلاع داده است.

از سويي ديگر، يك منبع خبري به طور خاص مدعي شده است كه سامسونگ گلكسي زد فولد 6 در پيكربندي‌هاي 256 گيگابايتي، 512 گيگابايتي و 1 ترابايتي مانند نسل قبلي خود عرضه خواهد شد. به لحاظ نرم‌افزاري، اين گوشي احتمالاً از به‌روزرساني‌هاي يكپارچه اندرويد پشتيباني مي‌كند، زيرا سامسونگ اكنون اين ويژگي را در گوشي اخير خود ارائه مي‌كند. همچنين صحبت‌هايي در مورد سامسونگ گلكسي Z Fold 6 FE وجود دارد و منابع متعدد نشان مي‌دهند كه يك نسخه ارزان‌تر از گلكسي زد فواد 6 در دست ساخت است. يك افشاگر ادعا مي‌كند كه گوشي Galaxy Z Fold 6 FE از قلم S Pen پشتباني نكرده و به همين دليل قيمت پايين‌تري خواهد داشت.

چه انتظاراتي از گوشي Samsung Galaxy Z Fold 6 داريم؟

با توجه‌ به اينكه گوشي موبايل سامسونگ گلكسي زد فولد 5، نسبت به نسخه پيشن خود، تغييرات چنداني نداشت؛ انتظار مي‌رود كه در اين گوشي يعني Samsung Galaxy Z Fold 6، شاهد تغييرات بزرگتري همچون موارد زير باشيم:

  • صفحه‌نمايش بزرگ‌تر: گوشي Samsung Galaxy Z Fold 5 در حالت بسته، از يك نمايشگر 6.2 اينچي بهره برده بود؛ بنابراين هنگام بسته بودن تاي نمايشگر، مي‌شد به يك گوشي با اندازه استاندارد دسترسي داشت. بااين‌حال در صورت بسته بودن تاي گوشي، نمايشگر ضخيم‌تر از ساير گوشي‌هاي هوشمند مي‌شد؛ به همين دليل اغلب كاربران تمايل به استفاده از نمايشگر بزرگي دارند كه هنگام باز بودن تاي گوشي نمايان مي‌شود. پيرو همين امر، احتمال مي‌رود سامسونگ براي گوشي گلكسي زد فولد 6، از نمايشگري با پوشش گسترده‌تر استفاده مي‌كند. از آنجايي كه گوشي‌هاي تاشويي همچون Google Pixel Fold تا كنون به اين سبك طراحي دست يافته‌اند، ممكمن است در اين گوشي تاشو سامسونگ هم شاهد آن باشيم؛ چرا كه شايعه شده است نسبت تصوير صفحه‌نمايش آن در حال تغيير است.

  • همان دوربين‌هاي گلكسي S24 Ultraگوشي گلكسي زد فولد 5 از سخت‌افزار دوربيني مشابه با گلكسي زد فولد 4 بهره برده بود؛ بنابراين اگر زد فولد 6 هم به همان پكيج دوربين‌هاي نسل قبل خود مجهز شود، مشخصاتي نااميد كننده خواهد داشت. حتي زماني كه گوشي Samsung Galaxy Z Fold 4 معرفي شد، لنزهاي دوربين آن، بهترين دوربين‌هاي گوشي سامسونگ نبودند. از سويي ديگر با توجه به قيمت گران اين گوشي، ما انتظار داريم كه گلكسي زد فولد 6، تنظيمات دوربين پشتي مشابه سامسونگ گلكسي اس 24 اولترا را داشته باشد كه بهترين دوربين پرچم‌دار كنوني سامسونگ شناخته شده است.
  • به‌همراه‌داشتن يك قلم S: همان‌طور كه مي‌دانيد، گوشي سامسونگ گلكسي زد فولد 5 از قلم S Pen سامسونگ پشتيباني مي‌كند، اما اين قلم را به همراه ندارد و براي استفاده از آن، ناچار به خريد جداگانه آن هستيم. باتوجه‌به قيمت بالاي اين گوشي‌ موبايل تاشو سامسونگ و با در نظر گرفتن اينكه گوشي‌ Galaxy S24 Ultra و تبلت Samsung Galaxy Tab S9 با قلم عرضه شده‌اند، انتظار مي‌رود اين قلم به گوشي زد فولد 6 هم اضافه شده و در جعبه آن ارائه شود.

  • مقاومت در برابر گردوغبار: بهترين گوشي‌هاي تاشو سامسونگ، داراي مقاومت در برابر آب هستند؛ اما در برابر گردوغبار مقاومت ندارند. به اين معني كه خطر گردوغبار و ساير ذرات كوچك با مكانيزم لولاي پيچيده گوشي تداخل داشته و مي‌توانند منجر به آسيب آن شوند. مقاومت در برابر گردوغبار، يك ويژگي استاندارد در گوشي‌هاي غير قابل تاشو سطح بالاي است؛ از‌اين‌رو ما علاقه‌منديم كه اين ويژگي، به گوشي‌هاي تاشو سامسونگ هم راه يابد. البته باتوجه‌به ساختاري ويژه و قطعات متحرك اين گوشي‌ها، دسترسي به اين گواهي استاندارد، سخت‌تر است. گفتني است كه موتورولا با Motorola Razr 2023 و Motorola Razr Plus (كه با نام Razr 40 Ultra در خارج از ايالات متحده شناخته مي‌شود) به اين ويژگي دست يافته است. به همين دليل مي‌تواند از سامسونگ انتظار داشت كه اين قابليت را به گوشي گلكسي زد فولد 6 بياورد.
  • كمتر شدن چين‌خوردگي نمايشگر ناشي از تا شدن آن: يكي از مشكلاتي كه همه گوشي‎هاي تاشو به درجات مختلفي با آن مواجه هستند، چين خوردگي نمايشگر است كه هم قابل ديدن بوده و هم با لمس كردن احساس مي‌شود. اين امر، يك عارضه اجتناب‌ناپذير است چرا كه در هر صورت نمايشگر گوشي تا شده و اين اتفاق خواهد افتاد؛ اما انتظار داريم سامسونگ اين حالت را كمرنگ‌تر كرده و يا به طور كلي، راه حلي براي آن بيانديشد تا كاملاً از شر آن خلاص شود!

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ساعت: ۰۱:۴۲:۳۶ توسط:رضا موضوع: نظرات (0)

10 كتاب از بهترين كتاب‌ها براي رشد و توسعه فردي

پيشرفت و رشد شخصي يه فرايند مادام العمره. در واقع روشيه كه افراد مي تونن مهارت ها و ويژگي هاي خودشون رو ارزيابي كنن، اهداف خودشون در زندگي در نظر داشته باشن و براي تحقق و به حداكثر رسوندن توانايي هاي بالقوه‌شون يه سري اهدافي رو تعيين كنن.

 

 

 

مديريت رشد شخصي شما

براي مديريت رشد شخصي شما بايد چند مرحله انجام بشه:

  1. ايجاد يك چشم انداز شخصي

پيشرفت شخصي به سادگي ميتونه براي سرگرمي باشه. اگرچه اكثر ما اگه هدفي از انجام اين كار داشته باشيم، به طور آسون تري ميتونيم به خودمون انگيزه بديم كه بايد ياد گرفت و پيشرفت كرد. توسعه چشم انداز شخصي خودتون – ايده روشن داشتن از مكاني كه قصد دارين طي چند ماه يا چند سال بهش برسين، و دليل اون – بخشي اساسي از توسعه اين هدفه.

در اين مورد، اطلاعات بيشتري در صفحات ما حول موضوع چشم انداز شخصي، تصحيح و محدود كردن اون و تعيين اهداف شخصي وجود داره.

  1. برنامه ريزي رشد شخصي خود

بعد از اينكه براي خودتون مشخص كردين كه ميخواين كجا باشين (و هدفتون چيه)، ميتونين برنامه ريزي كنين كه چگونه به اون نقطه برسين. تهيه يك برنامه رشد شخصي ضروري نيست، اما روند برنامه ريزي رو واقع بينانه تر ميكنه.

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد اين قسمت از روند، به صفحه ما در مورد برنامه ريزي رشد شخصي خود سر بزنين.

اگه در تلاش براي شناسايي نقاط مورد نظر براي رشد و پيشرفت خودتون هستين، خواندن صفحات وب سايت ما در مورد تجزيه و تحليل SWOT شخصي و شناسايي اهداف براي بهبود اين برنامه ميتونه براتون مفيد باشه.

  1. شروع روند بهبود

روشهاي مختلفي وجود داره كه ميتونين از طريق اون ياد بگيرين و پيشرفت كنين.

صفحه ما در مورد بهبود عملكرد – بعضي از تكنيك هاي خاص در مورد روش هاي يادگيري رو توضيح ميده، از جمله تكنيكي به نام انتقال تخصص.

صفحه ما در مورد روشهاي يادگيري نشان ميده كه چجوري انواع مختلف فرآيند يادگيري براي افراد خاص موثرتر واقع ميشه. همچنين ممكنه اطلاعات بيشتر در صفحات وبسايت ما حول سبكهاي يادگيري به روشي كه دوست دارين براتون مفيد باشه.

  1. ثبت پيشرفت شخصي خود

معمولاً بهتره كه سوابق پيشرفت شخصي خودتون رو ثبت كنين. با نوشتن تحولات كليدي در يادگيري و پيشرفت خود به محض وقوع شون، ميتونين به موفقيت هاي خودتون در تاريخ بعدي فكر كنين.

اطلاعات بيشتر در مورد اين موضوع در صفحات وبسايت ما به نام “رشد شخصي شما را ثبت ميكنيم“ وجود داره.

اين امر ميتونه به شما در ايجاد انگيزه براي يادگيري مهارت هاي بيشتر در آينده كمك كنه. همزمان با پيشرفت مهارت و دانش خود، يك يادداشت يا ژورنال يادگيري از اين فرايند براي خودتون نگه دارين.

براي درك برخي از ايده هاي نحوه انجام اين كار، به صفحه ما در مورد تمرين بازتاب (جوابگيري از اين روش) مراجعه كنين.

  1. بررسي و بازنگري در برنامه هاي رشد شخصي

صفحه ما در مورد سبكهاي يادگيري از چرخه يادگيري تجربي Kolb استفاده مي كنه تا نشان بده يادگيري چيزي جز يك چرخه نيست. براي يادگيري موثرتر، مهمه كه به تجربه خودتون تكيه كنين، و اونچه رو كه از اون به دست آورديد، در نظر داشته باشيد. بررسي منظم برنامه هاي رشد شخصي و فعاليتهاي مرتبط با اون، به شما در ارتباط با مسير يادگيري ‌تون اطمينان ميده. همچنين تضمين مي كنه كه فعاليت هاتون در حال سوق دادن شما به سمت اهداف تونه و اين چشم انداز ها براي شما باقي خواهند موند (و شما به ادامه مسير با همون نگرش خواهيد پرداخت).

يه سوال! بهترين كتاب توسعه فردي رو خوندينو يادتونه؟ همونطور كه سلامت جسم ما هر از گاهي بايد بررسي بشه، بياييد قبول كنيم كه سلامت روح و روانمونم گاهي بايد چك بشه. كتاب هاي توسعه فردي و خودياري ميتونن بهمون كمك كنن كه سلامت روانمون و بررسي كنيم. و استاد و مربي خودمون براي بهتر شدنه شخصيت مون باشيم. بهتره درباره روانشناسي بيشتر بخونيم.

همه‌ي كتابهاي توسعه فردي مثل هم نيستن. بعضي هاشون به شما كمك ميكنن تا مسيري از زندگيتون رو شروع كنين و بعضي هاشون هم براي پيشرفت شما در زمينه‌هاي مختلف كمك ميكنن.

اگرچه مطالعه كتاب انگيزشي و خودياري به‌تنهايي براي عبور از بحران‌هاي فردي و چالش‌هاي زندگي كافي نيست، اين كتاب‌ها از مهم‌ترين و دردسترس‌ترين منابع براي بهبود مهارت‌هاي مراقبتي و سلامت روان هستند. اگر به‌دنبال كتاب‌هايي براي بهبود كيفيت زندگي خوديد، معرفي كتاب امروز را از دست ندهيد.

 

۱. نجات از هزارتو

نجات از هزارتو از كتاب هاي خودياري

نويسنده: نيكول لپرا مترجم (پيشنهاد كاربران): شهرام شيري انتشارات (پيشنهاد كاربران): متخصصان تعداد صفحه: ۲۹۷

دكتر نيكول كوپرا، روان‌شناس باليني، در اين كتاب با استفاده از رويكرد روان‌شناسي كل‌نگر توصيه‌هايي براي درك بهتر گذشته خود و آسيب‌هاي روان ارائه مي‌كند. او بر اين باور است كه دردهاي جسمي حامل‌ پيام‌هايي از ذهن و روان ما هستند و توجه درست به آنها مي‌تواند گره‌هاي ذهني باز كند و بيماري‌هاي فيزيكي را بهبود دهد. دكتر كوپرا كتاب را با داستان زندگي خودش آغاز مي‌كند و مسيري را كه براي درمان طي كرده است، به‌همراه اطلاعات پزشكي و توصيه‌هاي تكميلي شرح مي‌دهد. زبان ساده كتاب در كنار تجربيات و دانش او اين كتاب را در فهرست بهترين كتاب‌هاي خودياري قرار مي‌دهد.

همه نمي‌خواهند بهتر شوند و بهبود يابند و اين ايرادي ندارد. هويت برخي افراد به بيماري‌شان گره خورده است.

 

۲. عادت‌هاي اتمي

عادت‌هاي اتمي از كتاب‌هاي خودياري

نويسنده: جيمز كلير مترجم (پيشنهاد كاربران): هادي بهمني انتشارات (پيشنهاد كاربران): نوين توسعه تعداد صفحه: ۲۷۳

عادت‌ها نقشي اساسي در زندگي روزمره ما ايفا مي‌كنند. ما زمان‌هاي زيادي از روز را بر اساس الگوهاي مشخصي رفتار مي‌كنيم كه به‌مرور در ما شكل گرفته‌اند. جيمز كلير در كتاب «عادت‌هاي اتمي» بر اساس رفتارشناسي و علوم اعصاب توصيه‌هايي براي ايجاد عادت‌هاي خوب و راه‌هايي براي كنارگذاشتن عادت‌هاي بد ارائه مي‌كند. اگر فكر مي‌كنيد در دام عادت‌هاي ناسالم گرفتار شده‌ايد، اين كتاب مخصوص شماست.

در مراحل اوليه و مياني هر اقدامي، غالباً دره‌هاي نااميدي وجود دارند. انتظار داريد كه پيشرفت‌تان به‌صورت خطي باشد و وقتي مي‌بينيد تلاش‌هايتان ثمره خود را در چند روز، هفته يا ماه اول نشان نمي‌دهند، نااميد مي‌شويد. حس مي‌كنيد كه قرار نيست به جاي خاصي برسيد. اين نشانه‌اي از هرگونه پروسهٔ تركيب شدن است: قدرتمندترين نتايج با تاخير ظاهر مي‌شوند.

 

۳. تفكر سريع و كند

تفكر سريع و كند از كتاب هاي خودياري

نويسنده: دانيل كانمن مترجم (پيشنهاد كاربران): فاطمه اميدي انتشارات (پيشنهاد كاربران): نوين توسعه تعداد صفحه: ۵۵۲

دنيل كانمن، نويسنده و روان‌شناس و برنده نوبل اقتصاد، در كتاب موفق و پروفروش «تفكر سريع و كند» نحوه تفكر و تصميم‌گيري انسان را به دو دسته شهودمحور و منطق‌گرا تقسيم مي‌كند. او دسته اول را را سريع و ديگري را كند معرفي مي‌كند. قصد او از اين دسته‌بندي نشان‌دادن نحوه مواجهه ما با تصميم‌گيري‌ها، قضاوت‌ها و رفتارهايمان است. مطالعه اين كتاب سبب مي‌شود درك بهتري از خود واقعي‌مان داشته باشيم و در موقعيت‌هاي مختلف تصميم‌‌هاي هوشمندانه‌اي بگيريم.

روش قابل اتكا براي وادار كردن افراد به پذيرش مسائل نادرست، تكرار دائمي آنهاست، زيرا مفهوم آشنايي به راحتي از حقيقت تمييز داده نمي‌شود. نهادها و بازارياب‌هاي تماميت‌طلب، هميشه از اين حقيقت آگاه بوده‌اند.

۴. جادوي نظم

جادوي نظم از كتاب هاي خودياري

نويسنده: ماري كاندو مترجم (پيشنهاد كاربران): گلسا ديبا، شهاب حاجي‌زاده انتشارات (پيشنهاد كاربران): ذهن‌آويز تعداد صفحه: ۱۹۴

ماري كاندو، نويسنده ژاپني اين اثر، نظم را حلال مشكلات و جادويي براي آرامش بيشتر در زندگي مي‌داند. كتاب «جادوي نظم» راهنماي جامعي براي سازمان‌دهي قسمت‌هاي مختلف محيطي است كه در آن زندگي مي‌كنيم. بي‌شك محيطي منظم داشتن ذهني آرام و درنتيجه زندگي سالم و موفقيت‌آميز را راحت‌تر مي‌كند. اگر مي‌خواهيد به آشفتگي‌هاي خانه و محيط كارتان سروسامان بدهيد، اين كتاب را بخوانيد.

دست‌كم در ژاپن پندار مردم بر اين است كه نظم به آموزش نيازي ندارد، بلكه مردم به خودي خود، نظم و ترتيب در خونشان است و چگونگي آن را مي‌دانند. مهارت‌هاي آشپزي در خانواده‌هاي ما از نسلي به نسلي ديگر واگذار مي‌شود. مادران شيوه آشپزي را به دخترانشان مي‌آموزند، اما به نظر مي‌رسد كه نظم را كسي به ديگري آموزش نمي‌دهد.

 

۵. انسان در جست‌وجو معنا

انسان در جست‌وجو معنا از كتاب هاي خودياري

نويسنده: ويكتور فرانكل مترجم (پيشنهاد كاربران): امير لاهوتي انتشارات (پيشنهاد كاربران): جامي تعداد صفحه: ۱۶۸

ويكتور فرانكل روان‌پزشكي يهودي بود كه معناي زندگي را در سخت‌ترين شرايط پيدا كرد، يعني زماني‌ كه در اردوگاه‌هاي كار اجباري هيتلر بود. او همه اعضاي خانواده‌اش را در همين اردوگاه‌ها از دست داد و جزو معدود بازمانده‌هاي اين جنايت تاريخي بود. نحوه مواجهه با رنج موضوع اصلي اين كتاب است. دكتر فرانكل هم‌زمان با توصيف آنچه در اردوگاه‌ها از سر گذرانده، توضيح مي‌دهد كه رنج چگونه به زندگي معنا و جهت مي‌دهد. رويكرد او در «انسان در جستجوي معنا» كه معنادرماني نام دارد، بازيابي روحيه و توان هنگام عبور از رنج‌هاي زندگي را راحت‌تر مي‌كند.

با وجود اين كه ما در اردوگاه كار اجباري محكوم به يك زندگي ذهني و جسمي بدوي بوديم، امكان اين بود كه در ژرفاي زندگي معنوي نيز غوطه‌ور شويم. شايد افراد حساسي كه اغلب ساختمان بدني ظريفي داشتند و به يك زندگي روشنفكرانه پرباري عادت كرده بودند، بيشتر از ديگران رنج مي بردند اما كمتر از ديگران به زندگي باطني آنها آسيب رسيد.

 

۶. هنر رهايي از دغدغه‌ها

هنر رهايي از دغدغه‌ها از كتاب هاي خودياري

نويسنده: مارك منسون مترجم (پيشنهاد كاربران): ميلاد بشيري انتشارات (پيشنهاد كاربران): ميلكان تعداد صفحه: ۱۹۲

موضوع و توصيه بيشتر كتاب‌هاي موفقيت و خودياري چگونه به‌دست‌آوردن و ساختن يك زندگي دلخواه است. مارك منسون اما راه موفقيت را از مسير ديگري به ما نشان مي‌دهد. او راز داشتن يك زندگي آرام و شاد را در شناسايي زمان درست رهاكردن مي‌داند. اينكه چه زماني از چه‌ چيزهايي دست بكشيم، راه‌حل بسياري از مسائل پيچيده زندگي است. اگر دنبال آرامش و رهايي از اضطراب هستيد، پيشنهاد مي‌كنيم اين كتاب را بخوانيد.

اگر يك لحظه دست نگه داريد و واقعا به اين‌ها فكر كنيد، متوجه مي‌شويد كه توصيه‌هاي مرسوم زندگي، تمام توصيه‌هاي مثبت و خوديارانه‌اي كه هر روز مي‌شنويد، در واقع بر نداشته‌هايتان تمركز دارند. آنها آنچه را اكنون به‌عنوان كمبودهاي شخصي و شكست‌هايتان قلمداد مي‌كنيد، نشانه مي‌گيرند، و همان‌ها را برايتان برجسته مي‌كنند.

 

۷. خودشناسي

خودشناسي از كتاب هاي خودياري

نويسنده: آلن دوباتن مترجم (پيشنهاد كاربران): محمدهادي حاجي بيگلو انتشارات (پيشنهاد كاربران): كتابسراي نيك تعداد صفحه: ۸۷

«خودشناسي» يكي از كتاب‌هاي مدرسه زندگي آلن دو باتن است. بدون شناختن خود شروع هر راهي در زندگي نه‌تنها ما را به جايي نمي‌رساند كه به نقطه اول نيز بازمي‌گرداند. آلن دوباتن به‌‌سبك خاص و هميشگي خود از تركيب فلسفه و روان‌شناسي استفاده مي‌كند تا با زباني ساده از اهميت و جايگاه خودشناسي بگويد. با مطالعه اين كتاب مي‌توانيد راه خودشناسي را بهتر طي كنيد و ابعاد مختلف شخصيت‌تان را بشناسيد.

گاه فهم ديناميك‌هاي سياره‌اي در فضا برايمان ساده‌تر از درك سازوكاري است كه در اعماق مغزمان در كار است. گردوي مغز ما چندان در كنترل خودش ماهر نيست و بابت چيزهاي اشتباهي احساساتي يا دچار هراس مي‌شود. بايد بدانيم كه عشق شرافتمندانه به خويشتن با خودخواهي فرق دارد: عشق به خويشتن يعني احساس صحيح احترام به خودمان. اگر جستجوي‌مان براي خودشناسي موفقيت‌آميز باشد، در نهايت باعث خواهد شد كه اذعان كنيم چقدر شناخت كمي از خودمان داريم و شايد حتي هرگز نتوانيم به شناخت كامل و بي نقصي از خودمان برسيم.

 

۸. كيمياگر

كيمياگر از كتاب هاي خودياري

نويسنده: پائولو كوئيلو مترجم (پيشنهاد كاربران): آرش حجازي انتشارات (پيشنهاد كاربران): كاروان تعداد صفحه: ۱۸۳

«كيمياگر» معروف‌ترين كتاب پائولو كوئيلو نويسنده برزيلي است. داستان درباره چوپاني اسپانيايي است كه هرشب رؤياي پيداكردن يك گنج در كنار اهرام مصر را مي‌بيند. سانتياگو به‌رغم همه ترديدهايش، قدم در راه رؤيايش مي‌گذارد. مسير رسيدن به گنج پر از مانع و تجربه‌هايي است كه از او انساني جديد مي‌سازند. پائولو كوئيلو با استفاده از اين داستان و ماجراهايي كه اين چوپان جوان از سر مي‌گذراند، درس‌ها و پندهايي براي همه كساني دارد كه رؤياي شخصي‌شان را دنبال مي‌كنند. اگر در ميانه راه رسيدن به اهدافتان هستيد يا حتي اگر جرئت شروع مسير شخصي‌تان را نداريد، اين كتاب را بخوانيد.

تحقق بخشيدن به افسانه شخصي يگانه وظيفه آدميان است. همه‌چيز تنها يك چيز است. و هنگامي كه آرزوي چيزي را داري، سرار كيهان همدست مي‌شود تا بتواني اين آرزو را تحقق بخشي.

 

۹. نيروي حال

نيروي حال از كتاب هاي خودياري

نويسنده: اكهارت تول مترجم (پيشنهاد كاربران): مسيحا برزگر انتشارات (پيشنهاد كاربران): ذهن‌آويز تعداد صفحه: ۳۵۲

زندگي آگاهانه درس اصلي اكهارت تول در كتاب «نيروي حال» است. او ابتدا ذهن انسان و رويكردش در مواجهه با اتفاقات روزمره را توصيف مي‌كند و سپس راه‌ رهايي از دام‌هاي ذهن را آموزش مي‌دهد. با مطالعه اين كتاب ذهن‌آگاهي و كيفيت‌بخشيدن به لحظه‌هاي زندگي را مي‌آموزيد.

بسياري از ما بيشتر عمرمان را در زندان افكار محدودكننده خود مي‌گذرانيم. ما هرگز قدم از محدوده تنگ و تاريكي كه توسط ذهن خود ساخته‌ايم بيرون نمي‌گذاريم و اسير شخصيتي خودساخته كه از گذشته‌ها تأثير مي‌گيرد هستيم. شخصيتي كه آن را به اشتباه «من» مي‌ناميم.

 

۱۰. غلبه بر اهمال‌كاري

غلبه بر اهمال‌كاري از كتاب هاي خودياري

نويسنده: پل نيوتن مترجم (پيشنهاد كاربران): طوبي مرداني انتشارات (پيشنهاد كاربران): اردوي سوره تعداد صفحه: ۵۶

اهمال‌كاري از رايج‌ترين مشكلات انسان در دنياي امروز است. درك ريشه‌هاي اين مشكل اولين قدم در حل و كم‌كردن تأثير آن بر زندگي روزمره‌مان است. اگر مي‌خواهيد از شر كارهاي تلنبارشده‌ و اضطراب تمام‌نشدني آن خلاص شويد، اين كتاب انگيزشي و خودياري براي شماست.

دليل اينكه افراد كارهاي خود را به تعويق مي‌اندازند بسيار ساده است. اين كار پاداشي فوري را به همراه دارد كه اين پاداش در واقع همان راحتي از استرسي است كه فرد در انجام فوري كار پيدا مي‌كند. به‌عبارت‌ديگر، با شروع نكردن كاري كه مي‌دانيد برايتان استرس به‌همراه دارد، يك حس راحتي و آسايش‌ خواهيد داشت، هرچند اين حس مقطعي و گذراست، اما درهرحال واقعي و رضايت‌بخش است.به تعويق انداختن امور همانند يك پاداش عمل مي‌كند، زيرا اين كار فرد را از چيزهاي ناخوشايند يا تهديدكننده دور مي‌سازد.

شما بگوييد

از ميان كتاب‌هاي معرفي‌شده كدام‌ها را خوانده‌ايد؟ به‌نظر شما كتاب‌هاي خودياري تا چه اندازه مي‌توانند در بحران‌ها و چالش‌هاي زندگي كمك‌كننده باشند؟ عنوان بهترين كتاب خودياري كه خوانده‌ايد را در قسمت ارسال ديدگاه با ما به شتراك بگذاريد.

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ساعت: ۰۱:۳۹:۱۳ توسط:رضا موضوع: نظرات (0)